Gotuj ryż w wodzie z sosem pomidorowym przez ok. 10 minut. Zupa będzie gotowa, gdy ryż stanie się miękki.
Zupę podaj w miseczkach posypaną świeżo startym parmezanem.
5 komentarzy:
Anonimowy
pisze...
do autorki tłumaczeń: ryż basmati nie balsamiczny. to taki tylko drobny szczegól poza tym strona jest cudowna, zwłaszcza poprzednia nigella ucztuje. wielikie dzieki za jej zrobienie
5 komentarzy:
do autorki tłumaczeń: ryż basmati nie balsamiczny. to taki tylko drobny szczegól poza tym strona jest cudowna, zwłaszcza poprzednia nigella ucztuje. wielikie dzieki za jej zrobienie
zmienilam, kiedys pisalam basmanti,ale na tvnie tlumacza balsamiczny...ja tam sie na ryzu nie znam ;)
pisze sie BASMATI a nie BSMANTI!!!
totalny niewypał :(
Polecam, dodałam jeszcze mleczko kokosowe.
Prześlij komentarz